Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Youssef Taïb

Junior Security Specialist

Hallo! Mijn naam is Youssef Taïb, 30 jaar jong. Ik ben een van de nieuwe Junior Security Specialisten bij Motiv. Voordat ik bij Motiv begon, heb ik de opleiding Information Security Management aan de Haagse Hogeschool met succes afgerond. Tijdens de opleiding heb ik zowel theoretische kennis als praktijkervaring opgedaan in de informatiebeveiliging en cybersecurity.

De start van mijn carrière begint met een uitdagend avontuur bij Motiv. Mijn doel is dan ook om samen de digitale veiligheid van Nederland te verbeteren! Informatiebeveiliging en cybersecurity spreekt mij erg aan, omdat ik altijd het gevoel zal hebben dat ik cruciaal werk verricht. Ik wil bedrijven en mensen helpen bij het bestrijden van cybercriminaliteit. De wereld van informatiebeveiliging en cybersecurity is voortdurend in verandering. Voorblijven op bedreigingen is een belangrijk onderdeel van mijn werk, dus ben ik gemotiveerd en bereid om nieuwe vaardigheden te leren.

Ik heb voor Motiv gekozen, omdat Motiv goed staat aangeschreven en mij veel ruimte biedt om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen op het gebied van security.

Motiv heeft een fijne werksfeer en er werken uitstekende professionals die mij goed kunnen begeleiden en hun kennis aan mij kunnen overdragen, zodat ik mij verder kan ontplooien tot een ervaren security specialist. Mijn uiteindelijke droom is om over een aantal jaren security architect te worden. Ik hoop dat Motiv mij op weg kan helpen om mijn droom te realiseren.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. Als de zon schijnt dan fiets ik graag lange ritten langs de duinen. Als het weer een beetje tegen zit dan vind ik het leuk om te gamen of films en series te kijken. Daarnaast hecht ik veel waarde aan tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.