Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Wouter Thomaes

Junior Security Specialist

Ik ben Wouter Thomaes, 23 jaar oud en kom uit Breda. Sinds juni 2019 ben ik afgestudeerd in de master Veiligheidswetenschappen. Voor die tijd heb ik een bachelor Integrale Veiligheid afgerond. Gedurende mijn bachelor is de interesse ontstaan voor het domein van digitale veiligheid en het juridische kader hieromtrent. Dit werd verder aangewakkerd door verschillende security-vakken tijdens mijn master, maar ook door vakken m.b.t. ISO 27001 en de AVG. Vervolgens heb ik hierover ook mijn masterscriptie geschreven.

Omdat ik heel graag meer van de technische kant van cybersecurity wil leren, ben ik vervolgens op zoek gegaan naar een traineeship die mij de kans geeft om mij hierin verder te ontwikkelen.

Motiv sprak mij direct aan, omdat ze op alle gebieden van cybersecurity actief zijn, waardoor dit voor mij een ideale leeromgeving is.

Daarnaast is de Motiv Academy voor mij de uitgelezen kans om te ontdekken welke aspecten van cybersecurity ik het leukste vind en mij verder in wil specialiseren.

In mijn vrije tijd drink ik graag een pilsje met vrienden, kijk ik sport of ga ik fitnessen. Ik kijk ernaar uit om te starten met ‘het echte werk’!