Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Victor Fleuren

Junior Security Specialist

Ik ben Victor Fleuren, 26 jaar en woonachtig in Amsterdam. Na mijn Bachelor aan Hotelschool the Hague te hebben volbracht, heb ik een shift in studie richting gemaakt en een Master in Management, Digital Business and Innovation gekozen. Van jongs af aan ben ik een ondernemend, sociaal en gedreven persoon geweest, altijd opzoek naar een uitdaging die ik met beide handen kan aanpakken.

Op het eerste gezicht lijkt mijn profiel niet thuis te horen in de cybersecurity. Echter, heb ik altijd een groot belang gehad bij de strijd tegen onrechtvaardigheid. Cybercriminaliteit is in toenemende mate relevant en met mijn achtergrond en dit traineeship wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de strijd tegen cybercrime. Cybersecurity is een vak apart en ik wil graag de helpende hand bieden aan de cyber weerbaarheid van bedrijven, zodat zij zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn; hun core-business!

De Motiv Academy biedt mij datgene wat ik zoek in een uitdagende vervolgstap.

Een diepgaand traineeship, waarmee ik een waardevolle toevoeging zal zijn voor de cyberveiligheid in Nederland. De combinatie tussen theorie en praktijk en het warme bad van Motiv als werkgever is een succesformule en ik weet dat hier, samen met mij, nog vele goede cybersecurity specialisten vandaan zullen komen.

Wist je dat… Ik zo veel speakers heb dat ik ze niet op een hand kan tellen en dat vinyl platen ook weer hip zijn?