Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Thomas Suijkerbuijk

Junior Security Specialist

Mijn naam is Thomas Suijkerbuijk, 25 jaar en ik kom uit een prachtige metropool genaamd Lepelstraat. Ja, Lepelstraat ja.

Mijn interesses zijn theologie, filosofie, MMA en nog veel meer. In mijn vrije tijd spendeer ik graag tijd met mijn vriendin, vrienden en familie. Soms met de ondersteuning van een glas whisky, sigaar en allerlei muzieksoorten.

Vorig jaar juni heb ik mijn hbo-diploma bemachtigd voor de opleiding Integrale Veiligheidskunde. Hierbij ben ik in aanraking gekomen met een breed pallet aan veiligheidsonderwerpen. Van industrial safety en ondermijning tot aan terrorisme en cybersecurity.

Ondanks dat cybersecurity expliciet maar een onderwerp was zag ik dat het impliciet geïntegreerd was in alle onderdelen. Dit maakte me bewust van de gigantische, groeiende onderliggende dimensie wat cybersecurity vormt en al is binnen de wereld van veiligheid.

Om de tastbare wereld te beschermen, is het nu noodzakelijk om de digitale wereld te betreden. Bij Motiv krijg ik de uitrusting om dit te verwezenlijken.

Daarbij kon ik de kans niet afslaan om een van de uitverkorenen te zijn die als eerste het traineeship gaat volgen met de synergie van Atos. Deze bundeling van krachten zie ik als een mooie buitenkans om mijn theoretische en praktische kennis de acceleratie te geven die het nodig heeft. Met passie en ambitie ga ik de uitdaging aan. Ik kijk met nieuwsgierigheid uit naar de toekomst.