Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Sebastian Meijer

Junior Security Specialist

Ik ben Sebastian Meijer, opgegroeid op Curaçao, de Nederlandse Antillen, en intussen al ruim acht jaar woonachtig in Den Haag.

Van jongs af aan ben ik al omringd door ICT en elektronica. Mijn moeder mocht in de jaren tachtig als een van de eersten met mainframes werken en mede daardoor heeft ons huis altijd vol computers gestaan. Toen ik als kind ook mijn eerste spelcomputer kreeg, was ik er niet meer bij weg te slaan! Inmiddels heeft zich dat vertaald in ruim twintig jaar bijna dagelijkse ervaring met allerlei soorten tech, en een onverminderd enthousiasme.

Anderzijds heb ik door al die jaren online ook de grote veranderingen in de technologie en op het internet van dichtbij meegemaakt. Opvallend vind ik het moderne privacyvraagstuk en de totstandkoming van de grote techreuzen zoals Google, Facebook en Amazon. Ook de schaal en professionaliteit van hacks is enorm toegenomen en de creativiteit is soms spectaculair.

Bij Motiv kan ik mijn enthousiasme voor technologie gebruiken om me in te zetten voor de privacy en security van anderen, en mijn eigen creativiteit voor het voorkomen en bestuderen van hacks.

In mijn vrije tijd game ik graag, doe ik nieuwe ontdekkingen in de keuken en ook houd ik een tropisch aquarium. Tenslotte heb ik aan mijn multiculturele achtergrond ook meerdere talen overgehouden en vind ik het leuk om er daar nog enkele bij te leren, op dit moment verbeter ik mijn Spaans! ¡Hasta Luego!