Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Rik Bergevoet

Junior Security Specialist

Top dat je mijn bio als trainee wilt lezen! Ik ben Rik Bergevoet, 25 jaar oud en opgegroeid in Elst (dichtbij Arnhem en Nijmegen). Ik ben een groot liefhebber van films en series en heb zelf drie jaar in een bioscoop de films mogen verzorgen voor de bezoekers. Daarnaast kijk ik graag voetbal en sta ik in het weekend cocktails te shaken voor vrienden en familie.

Mensen in mijn directe omgeving beschrijven mij als ambitieus. Ik ben ambitieus door telkens doelen te stellen in zowel werk als privé en kan daarnaast ook moeilijk stilzitten. Vandaar ook mijn interesse in cybersecurity waar elke dag weer een nieuwe uitdaging staat te wachten.

Sinds kleins af aan zat ik al bij mijn vader op schoot naar screensavers te kijken. Daarna heb ik het bezig zijn met computers en alles daaromheen nooit meer losgelaten. Zodoende heb ik ook voor de hbo ICT-studie Infrastructure & Security Management gekozen. Tijdens de opleiding ben ik al in aanraking gekomen met onderdelen uit de cybersecurity, maar is er voor mijn nog veel te leren.

Daarom is de Motiv Academy een unieke kans om mijzelf verder te ontwikkelen.

Door de combinatie van werken en leren krijg ik de kans om ervaring op te doen en kennis toe te passen in het security werkveld. Ik kijk er naar uit om straks een aandeel te hebben in de digitale veiligheid van Nederland.