Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Quinty Meijering

Junior Security Specialist

Mijn naam is Quinty Meijering, ik ben 21 jaar oud en geboren in Dronten. Na bijna 15 jaar te hebben gehockeyd, ben ik in mijn vrije tijd nu vaak te vinden in de sportschool; ik houd ervan om actief bezig te zijn. Daarnaast lees ik graag een boek en zeg ik ook zeker geen nee tegen gezelligheid op het terras of op een andere leuke locatie.

Sinds jongs af aan was het mijn droom om bij de Politie te werken. Omdat ik na de havo nog te jong was om bij de Politie te solliciteren, ging ik op zoek naar een passende opleiding. Dat is uiteindelijk de opleiding Security Management aan Hogeschool Saxion geworden. Tijdens deze opleiding werd mijn interesse in cybercrime gewekt. We leven in een wereld die steeds meer digitaliseert, iets wat mij fascineert, maar ook enigszins verontrust. Want hoe meer digitale mogelijkheden wij krijgen, hoe meer nieuwe digitale risico’s er zullen ontstaan.

Toen het einde van mijn opleiding in zicht was, ging ik op zoek naar een leuke en uitdagende fulltime job.

Via het internet kwam ik bij Motiv Academy en Atos terecht. Dat was de perfecte kans voor mij: kennis opdoen van cybersecurity én tegelijkertijd werkervaring opdoen!

Mooier dan dat kan het haast niet. Motiv Academy biedt mij de kans om mijn nieuwe droom te verwezenlijken: het voor iedereen veiliger maken (en houden) van de digitale wereld.