Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Patrick Stolk

Junior Security Specialist

Al van jongs af aan was ik gefascineerd met computers. Van gewoon gamen tot uitzoeken hoe computers werken en programmeren.

Dat ik na de middelbare school voor een opleiding in informatica & game technologie koos was dan ook voor niemand een verrassing.

Hier heb ik veel geleerd over het ontwikkelen en schrijven van software. Echter merkte ik ook dat ik me niet alleen wilde focussen op het schrijven van code, maar ook de menselijke kant van IT interessant vind. Hierdoor ben ik vervolgopleiding in cognitive science & artificial intelligence gaan doen.

Naast mijn opleidingen heb ik enkele jaren als software tester en software developer gewerkt. Ik merkte echter dat ik in mijn eigen tijd me steeds meer aan het verdiepen was in de wereld van cybersecurity, echter leek zonder securityopleiding gedaan te hebben het niet mogelijk om die wereld in te duiken. Toen kwam de Motiv Academy op mijn pad. De Motiv Academy bied mij DE training om de wereld van cybersecurity in te duiken. Dit gepaard met andere trainees die allemaal even gemotiveerd zijn en dankzij ieders diverse achtergronden elkaar mooi kunnen aanvullen!