Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Natasha Da Silva Correia

Junior Security Specialist

Mijn naam is Natasha da Silva Correia, Geboren in Willemstad, Curaçao. Ik ben verhuisd naar Nederland voor mijn studie en ik woon al zeven jaar in Utrecht.

Voorafgaand aan mijn traineeship bij de Motiv Academy heb ik de bachelor Rechten behaald. Tijdens mijn studie heb ik de minor Cyber Law and Security gevolgd, waarbij mijn interesse voor de Security-wereld begon. Daarnaast heb ik een cursus Inleiding Big Data gevolgd. Door deze brede achtergrond heb ik zowel kennis van het recht, als van de security en- datawereld. Ik dacht dat ik zonder een technische achtergrond niet in een cybersecurity baan terecht zou komen. Toen ben ik de vacature van de Motiv Academy tegengekomen en ik dacht: dat ga ik proberen. Als resultaat van mijn sollicitatie werd mij een kans aangeboden om een traineeship cyber security te volgen zonder een technische achtergrond te hebben. Tijdens het traineeship worden trainingen zowel op technisch als op beleid gebied  aangeboden. Door deze trainingen te volgen krijg ik de kans om mijn kennis te ontwikkelen en verbreden.

Gedurende dit traineeship wordt er een combinatie van werken en leren gegeven waardoor je ervaring kan doen. De cybersecurity wereld is constant aan het veranderen. Deze digitale wereld is heel breed en ik ben gemotiveerd om door mijn kennis en opgebouwde ervaring een bijdrage in het dagelijkse leven te kunnen bieden voor de digitale veiligheid van anderen.