Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Nadia Mendes

Junior Security Specialist

Ik ben Nadia Mendes, 35 jaar oud. Ik ben geboren in Kaapverdië. Ik heb eerst in Lissabon een studie toerisme gedaan, en sinds 2013 woon ik hier in Nederland, in Rotterdam. In 2017 begon ik aan een andere studie Business IT en Management aan de Hogeschool Rotterdam. Ik ben een zeer sportief persoon; je kan mij doordeweeks vinden in de volleybalzaal, hiphop op of op straat op mijn rolschaatsen. Ik houd van adrenaline, dus het zal niet vreemd zijn mij uit een vliegtuig te zien springen.

In 2017 ben ik de IT-wereld ingerold, want ondanks dat ik een diploma in toerisme heb, heeft IT altijd mijn aandacht getrokken. En dus besloot ik in de IT te duiken door een minor in security en risk te doen. Na het afronden van mijn studie besloot ik dat het tijd was om mijn professionele carrière te beginnen. Via LinkedIn werd ik gevonden door een recruiter die me voorstelde aan MotivAtos.

Mijn eerste indruk bij MotivAtos was dezelfde die ik voelde toen ik voor de middelbare school koos, het was een gevoel van hier wil ik zijn en ik voelde me er thuis. Ik heb gevonden wat ik nodig had. MotivAtos biedt mij de kans om mij verder te verdiepen op het gebied van cyberbeveiliging. Met het behalen van vele nationaal- en internationaal erkende certificaten, in combinatie met aansluitende trainingsprogramma’s die een combinatie van theoretische en technische kennis bieden, kan ik zeggen dat ik aan het einde van deze trainee-periode klaar ben om een carrière met enige experience binnen MotivAtos te beginnen.