Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Marthe Schotsman

Junior Security Specialist

Hoi allemaal! Mijn naam is Marthe Schotsman en ik ben 26 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit Delft, maar tegenwoordig woon ik met veel plezier in de Amsterdamse Rivierenbuurt.

Na de bachelors Psychologie en Rechtsgeleerdheid ben ik vol enthousiasme begonnen aan de master Opsporingscriminologie. Door deze brede achtergrond heb ik zowel kennis van het recht, als van de psychologische aspecten van criminaliteit. Gedurende mijn studietijd heb ik altijd een interesse gehad in de digitale wereld. Deze wereld blijft continu veranderen en ontwikkelen en dit zal in de toekomst alleen maar meer voorkomen. Ik had alleen geen idee hoe ik, met mijn niet-technische achtergrond, terecht kon komen binnen de wereld van cybersecurity.

Toen Motiv op mijn pad kwam, werd mij het vertrouwen gegeven dat ook ik, zonder die technische skills, kan bijdragen aan de strijd tegen cybercrime.

Ik kan niet wachten om mijn kennis te verdiepen en te verbreden en om te ontdekken welke richting van cybersecurity het beste bij mij past.

In mijn vrije tijd ben ik trouwens graag bezig met koken. Asian streetfood en de Italiaanse keuken staan daarbij op de gedeelde eerste plek. Daarnaast vind ik (true crime) podcasts leuk en speel ik graag een bordspel, zoals Wingspan. Ik ga heel graag op reis en moet soms een traantje laten bij het zien van dieren in het wild, zo mooi!