Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Mart Geluk

Junior Security Specialist

Hoi, ik stel mezelf even voor. Ik ben Mart Geluk, 23 jaar oud en woonachtig in Nijmegen. Van jongs af aan is IT er met de paplepel ingegoten en een studie is deze richting was dan ook de juiste optie. Met een bachelor informatica heb ik een stevige fundering gelegd, waarbij mijn interesse in cybersecurity werd gewekt. Na mijn bacheloropleiding heeft de master Information Sciences voor de missende link tussen IT en het bedrijfsleven gezorgd. Ik doe verder graag mee aan Capture the Flag events en online challenges zoals Hack the Box. 
 
Ik ben graag actief en dit past goed bij de praktijk van cybersecurity. Om bij te blijven en te innoveren, moet je je blijven ontwikkelen. Motiv is daarom de perfecte plek om mijn carrière te starten.

Naar de toekomst kijken en investeren in nieuw talent staat bij Motiv centraal.  

Door de combinatie van kennisdeling, ontwikkeling en sfeer wist ik dat ik de perfecte plek bij Motiv had gevonden. Het combineren van studeren en werken is een fijne manier om de transitie van student naar werkende professional te maken. Met mijn praktische blik en doelgerichte werkwijze kan ik een hoop toevoegen aan Motiv. 
 
In mijn vrije tijd sport ik fanatiek. Als sportklimmer bereik ik graag nieuwe hoogtes en als vrijwilliger bij de Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging ben ik verantwoordelijk voor het organiseren van activiteiten voor de oudere jeugd binnen Gelderland. Samen met andere instructeurs organiseren we weekenden naar het buitenland om kinderen in aanraking te laten komen met de bergen. Het tofste aan de klimsport is dat je je emoties onder controle moet hebben, ook tijdens spannende situaties. Verder ben ik een fan van lekker koken en het uitproberen van nieuwe recepten.