Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Lorenzo Birdja

Junior Security Specialist

Hallo, Ik ben Lorenzo en 30 jaar. Geboren en getogen in Den Haag. Dagelijks bezig met sport of mijn computer. Ik ben daarnaast een groot liefhebber van wintersport en probeer zo vaak mogelijk per jaar weer de bergen af te glijden. Op ski’s natuurlijk.

Met een aantal jaren achtergrond in de hospitality en marketing blijft nog altijd mijn interesse groeien in hoe mensen zich bewegen. Het achterhalen van de persoonsgebonden principes waartussen de individu zich beweegt en het menselijk gedrag. Vanuit deze optiek zoek ik graag de plekken en situaties op waarin ik mijn interesse in menselijk gedrag tot uiting kan laten komen en op dit speelveld toe kan treden. En met de huidige tendens in de wereldwijde digitale transformatie is het speelveld nog groter geworden. Voor mij klaarblijkelijk een uitnodiging om mijzelf daarin te begeven.

Vanuit de Hospitality naar de cybersecurity werd in 2019 daarom de logische stap. Een diepe sprong in de techniek. Wat begon met het ontwikkelen en lanceren van websites in een cloudomgeving werd al gauw kameroorlogsvoering om mijn online werk te beschermen. Een uitvoerige klus dat blijkbaar geen pauze kent. Van gehackt worden naar zelf hacken en het beschermen van systemen werd mijn dagelijkse kost, vergezeld met een opstapeling van leerpunten. De huiswerkstapel werd steeds groter en daar kon ik eerlijk gezegd niet genoeg van krijgen.

In mijn zoektocht naar de perfecte leermeester kwam ik terecht bij Motiv. Een professionele organisatie met een schat aan vakmanschap dat er op gebrand is om mij de juiste vaardigheden bij te brengen. Het geboden geduld en perspectief is onmiskenbaar wat mij betreft. Ik ben altijd op zoek naar een omgeving met een frisse dynamiek, de honger voor progressie en de ruimte voor zelf exploratie. Ik ben hier op de juiste plek. Vol inspiratie kan ik hier elke dag opnieuw weer beginnen.