Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Laurent de Vries

Junior Security Specialist

Hallo! Mijn naam is Laurent de Vries, ik ben 22 jaar, en als Junior Security Specialist ga ik het Cyber Elite Team bij Motiv Academy versterken! Ik kom uit Eerbeek en woon sinds 5 jaar in Eindhoven. Ik ben in Eindhoven vanwege mijn interesse in ICT en sinds 2014 gestart met de opleiding ICT & Software Engineering. Hier heb ik mijn eerste ervaring opgedaan binnen cybersecurity; daar heb ik mijn passie voor het vak mogen ontdekken. Het volgen van de daaropvolgende cybersecurity minor heeft mijn interesse alleen maar versterkt. Zeker de forensische kant van security vind ik echt fantastisch.

Na mijn afstuderen, heb ik besloten dat ik veel meer wil leren o.b.v. softskills en techniek waarna Motiv op mijn pad kwam.

Motiv sprong er voor mij uit door de professionele en gezellige sfeer die de organisatie uitstraalt.

Daarbij biedt Motiv interessante mogelijkheden om een echte professional te worden. Ik kijk er dan ook erg naar uit om een Motivaar te worden en mijn kwaliteiten in te zetten om de organisatie te versterken!

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het gamen, zit ik veel met vrienden en ben ik op z’n tijd in de Irish pub te vinden voor een heerlijke Guinness pint!