Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Joey Snepvangers

Junior Security Specialist

Mijn naam is Joey Snepvangers, 30 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Raamsdonksveer. Van jongs af aan heb ik al veel affiniteit met IT. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik de minor Informatica heb gekozen. De basis die ik hier heb opgedaan, was voor mij een bevestiging dat mijn passie bij IT ligt. Helaas is toen het begrip cybersecurity niet aan bod gekomen.

Toen ik op eigen initiatief kennis heb gemaakt met het begrip cybersecurity door middel van online cursussen en eigen research, zag ik een hele andere kant van de IT-sector. Een kant die vraagt om een breder scala aan eigenschappen, een combinatie van technische vaardigheden en soft-skills. Een kant van IT waar een enorm tekort is aan specialisten, en gezien de huidige ontwikkelingen zal mijns inziens dit tekort alleen maar toenemen.

De info die ik heb opgedaan over cybersecurity heeft mij enorm gemotiveerd om mij hierin te ontwikkelen. De vraag voor mij was nu waar ik mijn carrière zou gaan beginnen. Natuurlijk ga ik altijd voor het hoogst haalbare.

Motiv Academy biedt mij in acht maanden tijd internationaal erkende opleidingen en soft-skills trainingen in combinatie met werkervaring en een uitstekend toekomstperspectief.

Het is bekend dat het geen makkelijk traineeship zal worden, maar als het makkelijk was dan hadden we momenteel geen tekort aan cybersecurity specialisten.

In mijn vrije tijd sport ik graag veel, meestal besteed ik mijn tijd aan voetbal of vechtsport. Op het moment heeft teamsport plaatsgemaakt voor buiten hardlopen en huiskamer workouts; vooral van de laatste is mijn buurman geen fan. Naast fysieke inspanning, vind ik het ook fijn om series en films te kijken, ik game ook regelmatig en hecht veel waarde aan mijn familie.