Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Jeroen Tjeerdsma

Junior Security Specialist

Ik ben Jeroen Tjeerdsma (24) en woon in de mooie Hanzestad Deventer. In mijn vrije tijd sport ik veel en heb ik al aardig wat games uitgespeeld.

Eind 2019 heb ik mijn bacheloropleiding Security Management afgerond aan de Hogeschool van Saxion in Apeldoorn. Hierbij heb ik als afsluiter een interessant onderzoek uitgevoerd naar de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Tijdens mijn opleiding werd ik steeds meer bewust van de essentie van Security en Safety. Daarnaast vind ik de snelle ontwikkelingen in de digitale wereld enorm fascinerend. Je moet als individu en ook als organisatie blijven ontwikkelen. Dit is waarom ik heb gekozen een minor te volgen in cybersecurity. Deze minor gaf mij vooral veel theoretisch inzicht op het gebied van cyber.

Bij Motiv kan ik deze theoretische kennis verder uitbreiden en daarnaast ook praktische skills ontwikkelen.

Ik vind het waarborgen van mijn eigen (digitale) veiligheid en die van anderen erg belangrijk. Motiv zorgt ervoor dat ik mij hiervoor kan gaan inzetten.

De combinatie van studeren en werken is voor mij een perfecte manier om een bruggetje te creëren richting het werkveld van de cybersecurity wereld. Ik ben erg enthousiast en gemotiveerd om te starten met het traineeship en ik kijk uit naar alle mogelijkheden die op mijn pad komen.