Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Jeroen Korver

Junior Security Specialist

Na als jurist met verschillende rechtsgebieden te hebben gewerkt, ben ik voor het eerst met cybersecurity in aanraking gekomen toen ik aan een AVGintegratie traject werkte bij een groot mediaconcern. De grote mate van innovatie binnen deze markt en de passie van de mensen die ermee werkten, sprak mij meteen aan.  

Toen ik de sfeer binnen de Motiv Academy had mogen proeven, had ik eigenlijk al geen twijfels meer.

En na een kijkje te hebben mogen nemen in het futuristische SOC, en te mogen zien in hoeverre Motiv zich had ontwikkeld, wist ik zeker dat er geen betere plek was om aan dit nieuwe hoofdstuk in mijn carrière te beginnen.

De werk en studie combinatie is ideaal. Een vak als dit leer je niet alleen uit boeken. Je moet het ook kunnen zien en doen. De Motiv Academy biedt de perfecte kans om een kijkje in de keuken te kunnen nemen. Ook de soft skills-trainingen zorgen ervoor dat je je collega’s echt goed leert kennen. Hoewel deze sessies zwaar zijn, weet ik 100% zeker dat wij als trainees elk probleem als een hecht peloton te lijf zullen gaan.  

Hobbymatig heb ik het altijd al geweldig gevonden om technische problemen te ontleden en op te lossen. Ik kan dan ook ik het weekend uren bezig zijn met projecten als het bouwen van laser graveermachines, 3Dprinters of andere dingen te tweaken tot ze doen wat ik wil. Het is dan ook geweldig om deze vaardigheden verder te mogen ontwikkelen, om uiteindelijk een bijdrage te mogen leveren aan een veilige digitale wereld.