Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Jelle Hol

Junior Security Specialist

Hoi, ik ben Jelle, 26 jaar en ik woon in Utrecht. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door computers en het internet, en sinds ik een bachelor informatica met een minor in game design heb gehaald, heb ik er ook daadwerkelijk wat verstand van. Hierna heb ik een aantal jaren werkervaring opgedaan in de web development, waardoor ik uiteindelijk ook meer en meer in aanraking kwam met cybersecurity.

Ik ben leergierig en pak nieuwe dingen snel op, dus ik dacht “dat kan ik vast inzetten om de digitale wereld een stukje veiliger te maken”.

Bij Motiv voelde ik me eigenlijk meteen thuis; mensen zijn open en enthousiast, de sfeer is relaxed, maar er is ook een flinke uitdaging te vinden om in 8 maanden een cybersecurityspecialist te worden.

Mijn grote hobby is muziek; ik verzamel platen, ga vaak naar concerten en festivals met vrienden en ik ben niet vies van een potje jammen op gitaar of bas. Ook kijk ik graag films en series met mijn vriendin, hoewel ze soms wel een beetje gek van me wordt als ik weer zit te zeuren dat de hackscenes niet kloppen!