Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Ivan Plieger

Junior Security Specialist

Mijn naam is Ivan Plieger, 28 jaar en woon in Zevenaar.

Mijn passie voor IT is al op vroege leeftijd begonnen door ‘simpele’ IT vragen thuis te beantwoorden zoals: “Hoe stel ik mijn firewall in”, of “Wat kan ik doen tegen spam?”.
Hierdoor ben ik er als jonge jongen achter gekomen dat de affiniteit voor IT er al wel was. Echter heb ik na het VMBO toch gekozen om een andere richting te kiezen, namelijk: Onderwijsassistent.

Na verschillende banen te hebben gehad buiten de IT, begon midden 2021 toch het gevoel en de passie voor IT weer op te bloeien.
Door een samenloop van verschillende omstandigheden werd ik genoodzaakt om na te denken over wat ik precies wilde gaan doen met betrekking tot werk en persoonlijke groei.
Via LinkedIn kwam ik de post van Motiv tegen en werd ik getriggerd om hierop te reageren. Wel wist ik dat ik weinig IT ervaring had, naast een aantal bootcamps en cursussen.
Toch had ik het gevoel dat als ik er 100% voor zou gaan, ook ik het zou kunnen halen. Achteraf kan ik zeggen dat de keuze voor Motiv uiteindelijk de juiste was!

Mijn doel voor de komende tijd is om nog meer kennis op te doen en zoveel mogelijk aspecten van de IT te gaan ontdekken. Hier kun je alleen maar beter van worden!

Makkelijk zal het niet altijd zijn, maar als je er voor gaat kun je alles aan.

“Try and fail, but never fail to try.”