Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Frits Smits

Junior Security Specialist

Mijn naam is Frits Smits, 22 jaar en ik kom uit het altijd bruisende en gezellige Den Bosch. Hier ben ik geboren en getogen.

Mijn interesses liggen bij het vissen, leuke activiteiten doen met vrienden en het meedoen of kijken van sport en dan met name voetbal en rugby. Ik vind het ook supertof om zoveel mogelijk nieuwe plekken op de wereld te ontdekken.

De afgelopen 2 jaar heb ik mezelf bezig gehouden met E-Commerce (in- en verkoop op online platformen) en dan met name op de marketplaces van Bol.com en Amazon. Door de toenemende concurrentie en de steeds kleiner wordende marges, voelde ik aan mezelf dat dit niet meer mijn tak van sport was. Ik moest voor mezelf dus gaan besluiten wat mijn volgende stap zou zijn.

Omdat ik toch al bezig was met online omgevingen en ook in aanraking kwam met onveilige omgevingen en hacks, heeft de Cyber Security mij altijd onbewust weten te triggeren. Via via ben ik uiteindelijk op het traineeship van de Motiv Academy uitgekomen en dat sprak mij meteen aan door de breedte van het traineeship.

Het leren van nieuwe dingen maakt mij altijd extra enthousiast, dus dit was de ideale kans en omgeving om dit met beide handen aan te gaan. Ondanks dat ik geen IT- achtergrond heb, merk ik dat je met een hoop enthousiasme en leergierigheid een heel eind kunt komen.

Door Motiv krijg ik alle handvatten die ik nodig heb om mij optimaal te ontwikkelen en mij voor te bereiden op de toekomst van de Cyber Security. Ik kijk daarom met veel enthousiasme en ambitie naar de toekomst.