Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Fleur van Koesveld

Junior Security Specialist

Hoi! Ik ben Fleur van Koesveld, 24 jaar oud. Opgegroeid op de Veluwe, maar voor de studie ben ik naar Utrecht verhuisd waar ik nog steeds woon. Ik ben een groot liefhebber van kitesurfen, dus als er wind is, sta ik op het water!

Ik hou van uitdaging, zowel in sporten als in het werkveld en die uitdaging is precies hetgeen wat mij zo aanspreekt bij cybersecurity. Iets wat ik vandaag heb gemaakt, kan morgen weer gesloopt zijn. Blijven innoveren is een must en dat is precies die uitdaging die ik zoek. Het werken met cybersecurity voelt voor mij als een grote escaperoom.

Ik heb in 2020 de studie Human Resource Management afgerond en na mijn afstuderen ben ik direct begonnen met een baan in dit veld. Naast deze baan volgde ik cybersecurity lessen bij Cyberworkplace en was ik veel bezig met TryHackMe. Door mijn drukke baan had ik helaas niet de tijd die ik eigenlijk had willen stoppen in het leren over cybersecurity.

Toen kwam Motiv op mijn pad! Een enorme kans die ik met beide handen aangrijp.

Ik kan mij nu volledig focussen op hetgeen wat mij zo intrigeert: de digitale veiligheid. Ik verheug me enorm op alles wat ik ga leren en om de digitale wereld een stukje veiliger te maken.