Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Eveline van Dijk

Junior Security Specialist

Hey, ik zal mij even voorstellen, ik ben Eveline en ik ben 24. In juni heb ik de master Crisis and Security Management afgerond aan Universiteit Leiden en daarvoor heb ik de bachelor International Relations and International Organization in Groningen gevolgd. Deze studiekeuzes maken waarschijnlijk al duidelijk dat ik een brede interesse heb, zeker wat betreft de dingen die zich afspelen in de wereld en hoe daar mee om gegaan moet worden.

De cyberwereld is een relatief nieuw fenomeen, dat ook de wereld van IR en de wereld van Crisis and Security Management bezighoudt. Dus de keuze om hier verder in te stappen was snel gemaakt voor mij. Zeker toen ik op Motiv’s traineeship gewezen werd, was ik al snel erg enthousiast.

Ja, dit is het; een nieuwe uitdaging waar ik veel kan leren en nog belangrijker, veel kan doen.

Deze combinatie maakt Motiv uniek. Na al die jaren alleen maar in de boeken zitten, is deze combinatie tussen werken en leren zeer welkom. Zelf ben ik er zeker van dat ik frisse inzichten en kennis uit de IR en CSM-wereld heb en een hoop enthousiasme kan toevoegen aan Motiv.

In mijn vrije tijd ben ik graag in het buitenland te vinden, en komend jaar wil ik graag op huttentocht door de bergen. Ook zit ik graag met een serie op de bank, of ga ik met vrienden naar pubquizen en als ik de tijd heb kook ik graag uitgebreid.