Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Estella van Wonderen

Junior Security Specialist

Hi! Ik ben Estella van Wonderen en woon samen met mijn vriend in IJsselstein. Ik ben verhuisd vanuit Friesland voor de unieke kans die Motiv biedt.

Ik heb een ICT achtergrond (Gamedeveloper) en ik heb ook HBO ICT gedaan, maar jammer genoeg niet afgerond omdat dit te breed was. Mijn hele leven heb ik al interesse gehad in Cyber Security alleen ik had nooit gedacht dat ik er ooit iets mee ging doen.
Na het volgens van een paar gratis Cyber Security cursusen, waaronder de gratis Networking cursus van Cisco en na een leuk sollicitatie gesprek, wist ik dat Motiv de juiste keuze was voor mij.

Het is voor mij erg waardevol dat je zo veel certificaten kan halen om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt bij Motiv de beste voorbereiding voordat je in de Cyber Security wereld stapt.
Ik kijk erg naar de praktijk uit, zodat ik alle vaardigheden die ik geleerd heb tijdens de studie periode kan toepassen en mij hierin kan verdiepen.

Verder in mijn vrije tijd leer ik graag nieuwe hobbies en nieuwe skills. De paar die zijn blijven hangen zijn klassiek ballet, gamen, viool, piano, tekenen, bakken, koken en cosplay / kleding maken.