Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Elvan Kaya

Junior Security Specialist

Van jongs af aan ben ik al gepassioneerd geweest over de wetenschap en ben ik erg nieuwsgierig en leergierig aangelegd. Daarom was het geen verrassing dat ik een Biomedische master heb afgerond. Alhoewel ik erg genoot van mijn tijd in de academische wereld, was ik helaas geen lab rat. Ondertussen groeide mijn interesse in de IT enorm, maar ik zag geen mogelijkheid om mijn carrière om te gooien op mijn leeftijd. Blijkbaar was dit niet onmogelijk! Via vrienden die met verschillende achtergronden in de IT terechtgekomen zijn, kwam ik op het idee om te zoeken naar traineeships waar ik in kortere tijd de nodige kennis en ervaring kon opdoen. Bij toeval kwam ik terecht op de website van Motiv en heb ik me verdiept in de discipline. Ik was direct verkocht!

Wat mij erg aantrekt bij Motiv zijn de mogelijkheden en motivatie om te blijven leren, want ik ben een eeuwige student.

Ook vond ik het belangrijk om werk te doen dat belangrijk is en betekenisvol, en wat dat betreft ben ik op de juiste plek terechtgekomen.

Met mijn afwijkende achtergrond heb ik een unieke set aan kwaliteiten die essentieel zijn in het vakgebied, maar niet vanzelfsprekend. Ik breng een fris en unbiased perspectief, ben getraind om analytisch te denken, kan goed verbanden zien en ben sceptisch ingesteld. Tenslotte zijn virussen mij niet onbekend.

Naast de uitstekende koffie, verwacht ik bij Motiv veel te winnen op gebied van theoretische en praktische vaardigheden en zoveel mogelijk kansen te pakken om elke afdeling te kunnen zien en ervaren. Enige nadeel is dat ik nu officieel het eerste aanspraakpunt ben voor IT-incidenten binnen mijn elektro-fobische familie.

Over mij: Ik kan werkelijk hele maaltijden in één pan koken, eindresultaat is het culinaire hoogtepunt van je leven. Ik sta graag op mijn rollerblades, maar ik ben er niet goed in. De Bondi-to-Coogie walk heb ik al klimmend afgerond. Last but not least; ik heb ooit 40 muizen gehad, vraag mij gerust waarom.