Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Dennis van Aalst

Junior Security Specialist

Hallo daar! Ik ben Dennis van Aalst, heb mijn hele leven in Gouda gewoond, en in mijn vrije tijd kook en zeil ik graag, maar bovenal ben ik een groot bordspellenfanaat. Ohja, ik ben 31 jaar.

Maar daar lees je dit niet voor…

Om eerlijk te zijn vond ik het lastig om te verwoorden waarom ik een goeie match zou zijn voor de Motiv Academy. Ik kan geen woord (zin? regel?) programmeren, heb hoogstens 1 keer Linux gebruikt en het na 5 minuten ook weer gedeinstalleerd, en mijn opleiding was ook niet bijster ICT-heavy.

Toch weet ik inmiddels zeker dat ik hier helemaal op m’n plek zit. Ik was altijd al handig met computers, en ik merk dat ik de stof makkelijk oppak, want door de jaren pik je toch meer op dan je in de gaten hebt. Bovenal vind ik het heerlijk om weer te leren, en omdat je in een uiterst hechte groep trainees zit gaat dat zo veel makkelijker en leuker.
Cybersecurity is een enorm breed begrip met ongelofelijk veel niches, dus ook als je misschien wat later begint is er plek voor je en kan je je ergens op vastbijten en expert in worden.

Ook voor de toekomst bij Motiv zie ik het rooskleurig in: ze hebben veel projecten die van groot maatschappelijk belang zijn, wat mij weer motiveert ’t onderste uit de kan te halen. Motiv weet daar ook goed bij te helpen: collega’s en leidinggevenden zijn vriendelijk, en aanspreekbaar, en willen je echt helpen je beste zelf te worden en zo een waardevolle bijdrage te leveren.