Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Dennis Huibregtse

Junior Security Specialist

Hallo! Ik ben Dennis Huibregtse, 29 jaar oud en woon samen met mijn vriendin in Veghel, Noord-Brabant. Ik ben opgegroeid in Zeeland, maar voor studie en uiteindelijk werk na 22 jaar naar het gezellige Brabant verhuisd.

Na het behalen van mijn bachelor Fysiotherapie, heb ik een aantal jaar gewerkt als fysiotherapeut. In die periode begon ik me steeds meer te beseffen dat ik niet heel mijn leven fysiotherapeut wilde blijven. Ik miste groeimogelijkheden, uitdaging en dynamiek. In de lockdown periode van 2020 werd de praktijk waar ik werkte voor lange tijd gesloten. In die periode ben ik me bezig gaan houden met de digitale omgeving van de praktijk. Dit gaf mij veel energie en voldoening. Dit heeft mij getriggerd om verder te gaan kijken.

Van nature ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de digitale wereld. De uitdaging en dynamiek die ik miste in de fysiotherapie, vind ik wel in het altijd bewegende domein van cybersecurity. De drang om de samenleving verder te helpen, leidde mij eerder naar de gezondheidszorg. Waar ik eerst wilde helpen Nederland gezonder te maken, wil ik nu Nederland veiliger maken in de cybersecurity.

De Motiv Academy viel mij direct op door de toegankelijkheid voor trainees zonder een technische achtergrond.

Ik twijfelde voorheen of ik de switch tussen deze twee ver uit elkaar liggende vakgebieden wel aan zou kunnen. Motiv geeft mij het zelfvertrouwen om deze droom toch te verwezenlijken.

Fun facts: Mij kun je altijd bellen om op wintersport te gaan. Wanneer ik op mijn snowboard sta, ben ik helemaal in mijn element. Daarnaast weet ik ook in de Après-ski mijn weg wel te vinden.