Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Demi

Junior Security Specialist

Hallo allemaal. Mijn naam is Demi, 23 jaar en opgegroeid in Den Haag, waar ik nog altijd woon. In juni ben ik afgestudeerd aan De Haagse Hogeschool als Bewegingstechnoloog, maar ik wist toen ook al dat ik daar in de toekomst niks meer mee wilde doen. Ik was er namelijk, tijdens mijn opleiding en de verschillende stages die ik heb mogen ervaren, achter gekomen dat ik vooral het programmeren interessant vind (tegen alle verwachtingen in). Helaas leerden wij van het programmeren alleen de basis en kon ik niet gelijk aan het werk, dus ging ik op zoek naar een nieuwe mogelijkheid!

Na een tijdje zoeken bleek dat ik cybersecurity toch wel heel interessant vond en, nadat ik eigenlijk al bij defensie aangenomen was als landmachtofficier ICT, kwam ik ook de Motiv Academy tegen.

Alles klonk eigenlijk gelijk goed en na de in-house dag was ik direct enthousiast.

De sfeer, de opleiding en de mensen eromheen gaven mij een heel fijn gevoel en ik vond het dan ook erg leuk dat ik in september mocht starten aan dit avontuur!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om veel tijd met mijn familie en vrienden door te brengen, spelletjes te spelen, series te kijken en te reizen (of een combinatie hiervan). Ik heb zelfs een jaar in Amerika gewoond en gewerkt als au pair en ik werk al heel lang als persoonlijk begeleider van 2 meiden met een beperking met wie ik ieder weekend wat leuks ga doen. Ook doe ik al 6 jaar vrijwilligerswerk voor Stichting Wigwam waarbij gezinnen, waarvan kinderen een ernstige beperking hebben, zorgeloos op vakantie kunnen en de ouders kunnen genieten van hun vrije tijd. Dit is allemaal erg dankbaar werk waar ik iedere keer weer volop van geniet. Nu echter op naar een nieuwe uitdaging als Junior Security Specialist bij Motiv Academy!