Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Daphne de Smit

Junior Security Specialist

Hoi, mijn naam is Daphne de Smit en ben 27 jaar oud. Ik woon samen met mijn vriend en onze twee Franse Bulldogs in het centrum van Haarlem.

De digitale wereld heeft mij altijd aangetrokken. Hedendaags wordt het belang van het beveiligen van de digitale wereld steeds groter. Hierin zou ik graag mijn steentje bij willen dragen. Daarnaast spreekt het mij erg aan dat je nooit bent uitgeleerd in deze branche; je kunt jezelf door blijven ontwikkelen om de beste prestatie te leveren. De vraag was alleen nog, hoe kan ik met een Rechtenachtergrond deze wereld betreden?

Online kwam ik terecht bij Motiv Academy, dit traineeship geeft mij de kans om mijn kennis te verbreden. Na het eerste gesprek op kantoor voelde het meteen goed.

Ik kijk er ontzettend naar uit om aan het traineeship te beginnen en te gaan werken aan mijn technische vaardigheden en soft-skills.

Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd wandelingen met de honden te maken, met vrienden uiteten te gaan of fijn samen een avondje thuis te blijven. Wanneer het weer het toelaat, ben ik ook graag op het water te vinden. Ohja, en mijn vriend en ik zijn sinds afgelopen jaar onze whisky kennis aan het uitbreiden.