Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Bodil Perestam

Junior Security Specialist

Mijn naam is Bodil Perestam (32 jaar), een geboren en getogen Rotterdammer. Afgelopen jaren heb ik gewerkt in de IT en Supply Chain Management. Al die tijd heb ik gehobbyd met open source software; Servers, Cloud en Virtualisatie. Daarbij keek ik altijd samen met mijn beste vriend hoe het interne netwerk optimaal beschermd wordt. Hierdoor werd ik gemotiveerd om van mijn hobby mijn werk te maken.

Als persoon vind ik het zelf leuk om dingen uit te proberen, om te weten hoe alles in elkaar zit. Door mijn nieuwsgierigheid was ik altijd al bezig met computers. Lukte iets niet? Dan ging ik net zo lang door totdat ik het voor elkaar kreeg. Ik kan daarom zeggen dat ik een echte doorzetter ben. Motiv Academy heb ik dan ook met beide handen vastgepakt, omdat hier mijn passie ligt en mij de kans geeft om mijn voorkennis verder uit te breiden binnen IT Security.

Het team dat achter Motiv staat, geeft mij energie en een werkomgeving waarin ik mijzelf zie excelleren in mijn vak.

In het verleden heb ik geleerd dat je je hart moet volgen, ook al weet je niet altijd waar je uiteindelijk terechtkomt. Hetzelfde geldt voor vijf jaar geleden, toen ik een rondreis maakte door Europa. Waar ik volledig op mezelf was gesteld, door negen steden te bezoeken binnen veertien dagen. Deze reis heeft mij laten zien dat ik ondernemend ben, assertief en enthousiast als het gaat om een leuke uitdaging. Daarom ga ik graag de uitdaging aan bij Motiv Academy voor het Cybersecurity Traineeship.