Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Bert de Boer

Junior Security Specialist

Ik heb altijd al interesse gehad in computers, games en de digitale wereld. Daarbij heb ik al vele TED Talks, documentaires en boeken verslonden met betrekking tot ethical hacking, de beveiliging van bedrijven rondom IT en digitalisering.

Na een aantal jaar en verschillende functies ben ik erachter gekomen dat deze affiniteit is doorgegroeid tot een ambitie. Waarbij ik graag iets wil doen wat er echt toe doet en daarbij digitaal Nederland veiliger maak. Echter, wat mij nog tegenzat, is dat ik nog weinig kennis had opgedaan met betrekking tot cybersecurity. Maar toen kwam ik Motiv tegen!

Motiv biedt mij precies datgene wat ik nog nodig had, namelijk de mogelijkheid om de kennis op te doen en mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van cybersecurity en daarbij mijn ambitie na te streven.

Vandaar dat ik erg enthousiast werd toen ik het Traineeship Cybersecurity van Motiv Academy tegenkwam; dit was namelijk precies wat ik zocht.

In mijn vrije tijd ben ik vaak online of buiten met vrienden te vinden. Zo voetbal ik al vanaf kleins af aan, houd ik van de winter en haar sporten en combineer ik deze gezelligheid veelal onder het genot van een lekker drankje.