Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Beau Slegt

Junior Security Specialist

Hallo, ik ben Beau! Opgegroeid in IJsselstein en woonachtig in Utrecht. Dan denk je misschien dat ik naar Motiv ben gegaan, omdat het lekker in de buurt zit, maar dit is niet het geval. Persoonlijk had ik zelfs liever een bedrijf dat niet in mijn ‘oorspronkelijke’ stad ligt, maar Motiv is het bedrijf voor mij.

Motiv heeft voor mij de beste en meest interessante opleidingen en dit gepaard met de no-nonsense sfeer maakte de keuze om voor Motiv te kiezen erg makkelijk. 

Ook vind ik het erg inspirerend dat Motiv kiest voor iemand om wie ze zijn en hoe ze in het team passen in plaats van hun achtergrond. Ze geven iedereen een eerlijke kans. Zelf had ik al wel ervaring in de IT, maar ik had deze wereld verlaten voor projectmanagement. Ik mistte de IT-wereld en wilde graag terug. Toen ben ik op onderzoek uitgegaan wat nou echt bij mij past en zo kwam ik uit bij Security. Ik ben erg blij dat ik bij Motiv de kans krijg om mezelf om te scholen naar een Cybersecurity Specialist. 
 
Naast dat ik een grote interesse heb voor cybersecurity, heb ik ook een fantasierijke kant. Ik ben namelijk dol op fictie en met name de comic en animatie wereld. Wie wil er nou geen superkrachten hebben en in een wereld vol wonderen leven?