Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Arthur Bos

Junior Security Specialist

Mijn naam is Arthur Bos en ben 25 jaar. Ik ben een recentelijk afgestudeerd in de richting van International Studies (Bachelor) en International Relations (Master) aan de universiteit van Leiden. Ik heb tijdens mijn studie mij grotendeels beziggehouden met het theoretische gedeelte van cybersecurity, China en cryptocurrency. Echter, heb ik vanaf jongs af aan al een grote passie gehad voor cybersecurity en dan met name het technische aspect.

Daarnaast vind ik het machtig mooi om de mogelijkheid te hebben om de wereld, stukje voor stukje veiliger te maken! Om die redenen heb ik dan ook besloten om de switch te maken voor het traineeship van Motiv. De keuze voor Motiv was eigenlijk al snel gemaakt. Het stak ver boven de concurrenten uit.

De indruk die ik persoonlijk van Motiv kreeg, was een bedrijf met hart en ziel waar iedereen een grote familie is.

Ook vond ik het belangrijk om veel te kunnen leren en in de toekomst mijzelf continu verder te kunnen ontwikkelen. Dit hoop ik dan ook binnen Motiv te kunnen doen. Ik ben dan ook vastberaden om mijzelf verder te gaan ontwikkelen en een fundamentele bijdrage te leveren aan de toekomst van Motiv!

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met veel verschillende sporten, maar voornamelijk fitness. Als ik niet aan het fitnessen, ben dan ben ik wel te vinden bij vrienden voor grappen, grollen en feesten. Daarnaast game ik nog weleens fanatiek en dan voornamelijk met vrienden/in teamverband en organiseren wij dan ook epische LANs waar wij altijd naar uitkijken. Verder ben ik momenteel bezig met mijn motorrijbewijs en hoop ik binnenkort te kunnen toeren over de hele wereld.