Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Annemarijn van Osch

Junior Security Specialist

Ik ben Annemarijn (29), geboren en getogen Brabander en woonachtig in Tilburg. Ik heb voornamelijk ervaring op het gebied van marketing en communicatie, en heb op universitair niveau mediawetenschappen en literatuur gestudeerd. Dit speelde zich deels in Utrecht en voornamelijk in Engeland af, waarna ik bijna vier jaar in Londen heb gewoond. Ik stop nooit met leren en zoek in zowel mijn professionele en persoonlijke leven continu uitdaging en verbetering. Ik pas mijn ervaring in communicatie toe in alles wat ik doe en ben ervan overtuigd dat dit van pas komt in cybersecurity.

De praktijk van cybersecurity staat nooit stil en raakt iedereen in de samenleving. Juist omdat het een altijd bewegend domein is, kan ik hierin mijn drive naar ontwikkeling kwijt. Ook leidend in mijn werkende leven is het feit dat ik een bijdrage wil leveren aan een betere wereld. Ik wil onderdeel zijn van een industrie die wat betekent voor de samenleving en waarbij mijn werk meehelpt aan een veiliger Nederland.

Motiv is de perfecte plek om mijn IT-carrière te starten, omdat het een werkomgeving is waar, naast uiteraard het belang van kennis en ontwikkeling rondom cybersecurity, communicatie en een prettige werksfeer centraal staat.

De huidige Academy-groep is een niet te groot team, wat voor de gemoedelijkheid ook bevorderlijk is.

In mijn vrije tijd sport ik graag; en erg fanatiek. Ik heb een marathon gelopen in Edinburgh en vorig jaar heb ik mijn eerste triatlon (een 70.3 Ironman in Luxemburg) uitgelopen. Dit seizoen ben ik me vanwege een schouderblessure vooral aan het focussen op hardlopen en het verbeteren van mijn tijden op de 10km en halve marathon afstanden. Daarnaast lees ik graag (over sport en atleten, maar ook veel fictie), ben ik graag buiten in de natuur, zing en bak ik graag.

Fun fact: Toen ik in Londen woonde heb ik aardig wat celebrities uit Game of Thrones gespot. Alfie Allen (Theon Greyjoy) stond te boksen in mijn sportschool, ik liep op weg naar huis langs Iwan Rheon (Ramsay Bolton) en toen ik vanuit Liverpool Street naar mijn werk liep, kwam ik langs Jason Momoa (Khal Drogo) die met een filmcrew op straat stond.