Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

André Tieleman

Junior Security Specialist

Hoi, Ik ben André Tieleman, geboren en getogen in Utrecht.

Na enige tijd in de research gewerkt te hebben, ben ik 25 jaar geleden in de ICT terecht gekomen.

De eerste jaren als operator , daarna als systeembeheerder voor zowel Unix als Windows en als Oracle admin.

In die tijd heb ik namens Atos gewerkt bij Lucent Technologies, KPN, TNTpost, ING bank en  Achmea. De laatste 9 jaar ben ik als AIX beheerder en Capacity Manager van AIX On Demand bij Atos zelf bezich geweest.

Door de corona crisis gemerkt dat het werk me steeds meer routinematig afging, en dat ik een nieuwe uitdaging nodig had.

Toen ik hoorde dat er een mogelijkheid was voor Atos personeel om de Motiv Academy te gaan doen, zei mijn gevoel me meteen dat dit het was waarop ik had zitten wachten. Door de werkzaamheden die ik gedaan had, was het mij duidelijk dat security een belangrijke rol speelt in de ICT, en heb ik de nodige dingen gezien waar dat fout kon gaan.

Ik heb er nog geen seconde spijt van gehad, dat ik deze beslissing heb genomen. Behalve misschien , dat ik het niet eerder ben gaan doen. De Academy van Motiv voelt als een warm bad aan. De groepsgeest die er heerst is buitengewoon. Ik ben ervan overtuigd dat er ook voor mij een mooie toekomst in de cyber security ligt.

In mijn vrije tijd bevind ik mij vaak langs de rand van het zwembad. Ik heb jaren waterpolo gespeeld, en waterpolo teams getraind en gecoacht. Het spelen zelf is wat minder geworden, maar ik ben nog steeds waterpolo scheidsrechter op nationaal niveau. En als ik niet in het zwembad ben, loop of fiets ik graag met mijn vrouw door de natuur.