Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Deel deze pagina

Aida Ausum

Junior Security Specialist

Hi, mijn naam is Aida Ausum en ik woon op dit moment in Rotterdam.

Ik heb drie verschillende diploma’s, namelijk in grafisch ontwerp, journalistiek en communicatie & multimedia design. Allemaal erg visueel, waardoor ik al snel realiseerde dat ik juist het onderzoeken en analyseren veel interessanter vind. Tijdens mijn laatste opleiding hield ik mij daarom het liefst bezig met User Experience Design en User Experience Research, om zo uit te vogelen wat kon worden verbeterd binnen bestaande en nieuwe technologie en services. Daarbij vond ik het altijd heel belangrijk om mij in te zetten voor de samenleving: maatschappelijke doelen!

Via via hoorde ik over het traineeship van de Motiv Academy. Het sprak mij erg aan, maar ik was vooral bang dat ik niet de juiste achtergrond had om zoiets te doen. Gelukkig bleek dat absoluut niet het geval: na een hele fijne set sollicitatiegesprekken mocht ik tekenen voor mijn plek binnen het traineeship!

Ik maak deel uit van een hele gezellige maar vooral diverse groep trainees en het groepsgevoel is sterk. We leren ontzettend veel nieuwe (technische) informatie en ik merk dat je veel verschillende kanten op kunt binnen dit vakgebied. Daardoor kan je echt jouw eigen route uitstippelen. Ik ga daarom elke dag met veel plezier naar de Academy!