Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Het werk van een cyber security specialist

Als cyber security specialist sta je midden in de wereld van cyber security. Er liggen altijd nieuwe dreigingen op de loer waarop ons team altijd voorbereid moet zijn. Een spannende klus die veel van ons vraagt.

Werken als cyber security specialist

Wij maken gebruik van de modernste technieken en middelen, een soort cyber-CSI. Zo proberen wij de hackers altijd voor te zijn en Nederland veilig te maken en te houden.

Jij start meteen in de basis en krijgt dus een fulltime baan!

Wij leiden je op. Je volgt internationaal erkende opleidingen en behaalt de bijbehorende certificaten terwijl je gewoon aan de slag gaat. Iedere deelnemer is van meet af aan een volwaardige collega, niet meer in de schoolbanken maar meteen zelf aan de knoppen. Uiteraard met een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden!

Binnen het traineeship start je jouw carrière met het werk als SOC Analist in het Motiv SOC of het SOC bij één van onze klanten.

Jouw werkdag ziet er als volgt uit
  • Samen met jouw collega’s in het SOC ben je een onmisbare schakel als het gaat om het signaleren, controleren en analyseren van security-gerelateerde gebeurtenissen.
  • Je bent continue op zoek naar het verbeteren van de alarmeringen, de detectieve en preventieve maatregelen die we inzetten bij onze klanten.
  • Je bent in staat kwetsbaarheden te beoordelen op risico en impact voor de klant en deze daarin te adviseren.
  • Je lost zelfstandig of samen met onze Security Engineers verstoringen op, op het vlak van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid.
  • Jouw werkterrein bevindt zich op de vakgebieden Security Operations, Vulnerability Management, Cybercrime, incident response, forensics en Security Information & Event Management (SIEM).