Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
  • Hoofdlocatie IJsselstein

    Utrechtseweg 34E
    3402 PL IJsselstein

Welkom IT Talent bij Motiv Academy!

Motiv Academy is gevestigd in een pand op hetzelfde terrein als de twee prachtige panden van Motiv ICT Security in IJsselstein. De locatie ligt aan de Utrechtseweg 34E. In het monumentale pand de Uitspanning aan de Poortdijk hebben we ons Security Operations Center en ons eigen Motiv Grand Café gevestigd. In het Motiv Grand Café maken we ook gebruik van de lunch, samen met onze collega’s van Motiv. Op hetzelfde terrein hebben we een eigen Motiv Academy pand waar ruimte is voor training, studeren en coaching.

Ontmoet je collega’s van Motiv Academy en Motiv IT Security tijdens het werk in één van onze panden of tijdens het Motiv Grand Café op de 13e van de maand!

Parkeren & Openbaar Vervoer

Je kunt parkeren achter het pand van Motiv aan de Utrechtseweg, maar het aantal parkeerplekken is beperkt. Mocht er geen plek meer beschikbaar zijn, dan zijn er op loopafstand genoeg andere parkeermogelijkheden. Vanaf Centraal Station Utrecht kun je zowel met bus al tram naar IJsselstein reizen en uitstappen bij een halte op loopafstand van ons kantoor.

Je kunt op verschillende manieren in contact komen met Motiv
Vragen? Laat het ons weten