Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
  • Hoofdlocatie IJsselstein

    Utrechtseweg 34E
    3402 PL IJsselstein

Wij ondersteunen u graag bij uw security uitdagingen

Motiv Academy is gevestigd in een pand op hetzelfde terrein als de twee prachtige panden van Motiv ICT Security in IJsselstein. De locatie ligt aan de Utrechtseweg 34E. In het monumentale pand de Uitspanning aan de Poortdijk hebben we ons Security Operations Center en ons eigen Motiv Grand Café gevestigd. In het Motiv Grand Café maken we ook gebruik van de lunch, samen met onze collega’s van Motiv. Op hetzelfde terrein hebben we een eigen Motiv Academy pand waar ruimte is voor training, studeren en coaching.

Wij komen graag met u in contact om de inzet van onze Junior Security Specialisten te bespreken. Of ontmoet de Junior Security Specialisten van Motiv Academy tijdens het Motiv Grand Café op de 13e van de maand!

Parkeren & Openbaar Vervoer

U kunt parkeren achter het pand van Motiv aan de Utrechtseweg, maar het aantal parkeerplekken is beperkt. Mocht er geen plek meer beschikbaar zijn, dan zijn er op loopafstand genoeg andere parkeermogelijkheden. Vanaf Centraal Station Utrecht kunt u zowel met bus al tram naar IJsselstein reizen en uitstappen bij een halte op loopafstand van ons kantoor.

U kunt op verschillende manieren in contact komen met Motiv
  • Bel 030-6877007 of stuur een Whatsapp-bericht naar 06-42508951;
  • Of stuur een e-mail naar info@motiv-academy.nl.
Vragen? Laat het ons weten