Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Cybersecurityspecialist bij Atos

Motiv Academy biedt talenten, samen met Atos, een vliegende start in de ICT-security.

Word Cyber Security kampioen in recordtempo bij Atos

Amstelveen, 24 februari 2021 – Atos heeft de overname voltooid van Motiv ICT Security, de grootste onafhankelijke leverancier van Managed Security Services (MSS) in Nederland. Met deze acquisitie versterkt Atos haar positie als op twee na grootste aanbieder van Managed Security Services. Dankzij deze stap is de groep in staat haar activiteiten uit te breiden en Nederlandse klanten te laten profiteren van recente investeringen in het Managed Detection & Response-platform AIsaac. Daarnaast kan Atos haar wereldwijde netwerk van Security Operations Centers uitbreiden met Motiv’s Security Operation Center, dat op de hoogste niveaus van volwassenheid onafhankelijk is gecertificeerd. Dit is een cruciale pijler van Atos’ strategie gericht op Prescriptive Security.

Over Atos
Atos is toonaangevend in digitale transformaties met een jaaromzet van meer dan 11 miljard euro. Het bedrijf biedt werk aan 105.000 collega’s in 71 landen. Atos is de Europese leider in Cloud, Cybersecurity en High Performance Computing. Zij vervult een voortrekkersrol bij het aanbieden van diensten en producten die zijn gericht op CO2-reductie en richt zich op veilige en duurzame digitale transformaties voor haar klanten. Atos opereert onder de namen Atos en Atos | Syntel en staat genoteerd aan de CAC40 Paris stock index.

Het is de missie van Atos om mede vorm te geven aan de toekomst van informatietechnologie. Haar expertise en diensten ondersteunen de ontwikkeling van kennis, onderwijs en onderzoek gebaseerd op een multiculturele aanpak en dragen bij aan wetenschappelijke en technologische excellentie. Wereldwijd stelt de Groep haar klanten, medewerkers en burgers in staat op een bewuste en duurzame manier te leven, werken en zich te ontwikkelen in een veilige informatie omgeving.

Cyber Security Elite Programma

Wij bieden je een trainingsprogramma waar je echt wat aan hebt. In het Cyber Security Elite Programma gaan we onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • ISO 27001/27002
  • Information Security
  • Networking
  • Ethical Hacking
  • IAM
  • Systems Security
  • Threat Intelligence
  • SOC-analyses

Daarnaast koppelen we je aan een senior Security- of IAM-Consultant van Atos en ga jij werkervaring opdoen binnen een internationale omgeving met oneindig veel mogelijkheden!

Onze traineeship arbeidsvoorwaarden

Je start met een arbeidscontract voor bepaalde tijd. Naast ons cybersecurity elite programma krijg je een marktconform salaris van  € 2.500,- per maand. Dit salaris is op basis van een fulltime werkweek (40 uur). Verder krijg je bij Motiv Academy 22,5 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime werkweek. Wij vergoeden je reiskosten of je krijgt een Motiv Academy leaseauto.

Naast deze arbeidsvoorwaarden zorgen wij voor een hypermoderne werkomgeving met goede koffie en thee, een gezonde uitgebreide lunch en elke 13e van de maand een gezellige borrel in ons eigen Motiv Grand Café.